Please Jeans – ett hantverk som blivit Italiens hjärta

Please Jeans – stil, kreativitet, förtroende & passion. Please är stolta över att tillverka sina jeans lokalt i Italien. Allt från design, tillskärning och tvätt görs av italienska händer och symboliseras av Please hjärta. Bakom hantverket finns ett långt samarbete med flera lokala tillverkare i Emilia-Romagna, Veneto, Marche och Toscana. Tillverkade i Italien med hjärta är filosofin bakom de underbara jeansen från Please.

Från idé till Please Jeans

Det var i början av nittiotalet som Emilia Giberti och Adriano Aere´s idé blev verklighet när man bestämde sig för att ge sig in på marknaden för dammode. Please synlighet ökade med tiden och 2008 lanserade man Please Jeans.

Kreativitet och kvalitet gör det möjligt att hela tiden ta fram nya modeller för att möta marknadens höga krav. Det är extremt viktigt att hela tiden leverera över modebranschens förväntningar. Designavdelningen på Please tar hela tiden fram nya material och mönster och designar jeans och andra kläder som kommer att bäras av en ständigt växande målgrupp. Även utbudet av färger är såväl brett som fräscht och följer rådande trender.

Material, design och produktion

Denim, bomull, linne, viskos och läder är bara några av de material som finns representerade i Please breda utbud. Olika modeller kännetecknas av deras vintage-look och du hittar allt från slitna jeans till mer klassiska som du kan bära på jobbet tillsammans med en kavaj.

Tillsammans med stil och smak ligger Please styrka i deras produktion. Ledtiden från order till färdig produkt är endast 4 veckor. Detta gör att man utan problem kan leverera specialbeställningar till butiker som önskar fylla på lagret utan att det tar alltför lång tid.

Framtiden

Please ser positivt på framtiden. Man strävar hela tiden efter att följa rådande trender och samtidigt ligga i framkant avseende produktionsteknik och design. Detta har fört med sig en global succé som symboliseras av det karaktäristiska hjärtat som sitter vid bakfickan på alla jeans.