Så maxar du din outfit med en snygg midjeväska i skinn

Nu är den klassiska midjeväskan mode igen

Styla din outfit med en midjeväska i skinn. Ja, den är tillbaka och den är här för att stanna. Om du är en riktig fashionista som älskar trender, så är det dags för dig att kika närmare på midjeväskan och hur du ska bära den för att maxa din outfit. Nej, du ska inte fästa den runt midjan och se ut som om du fastnat på 80-talet, utan följ våra modetips så kommer du garanterat att få allas blickar på dig.

Istället för att fästa väskan runt midjan som namnet antyder, så fäster du den tvärs över bröstet som en crossover. Se på kändiseliten med Rihanna och Kendal Jenner i spetsen. Så snyggt och du kommer garanterat att vara trendigast i vår och sommar.

Karl Lagerfeld bags K/Kuilted

Karl Lagerfeld midjevaska skinn

Satsa på en midjeväska i skinn

Det bästa av allt är att varje outfit ser så mycket bättre ut. Bär midjeväskan till ett par jeans och en enkel t-shirt eller som en oväntad tvist till festklänningen. Det kan helt enkelt inte gå fel, utan 2018 är året då midjeväskan blir cool igen. När det gäller material så föredrar vi helt klart en midjeväska i skinn då den håller längre och blir dessutom bara finare med tiden. Om du inte gillar skinn så finns det många andra material att välja på. Varför inte en snygg midjeväska i denim eller en sportigare variant som du kan ha med dig till träningen, även om du då med fördel bär den runt midjan.

Några av våra favoriter i sortimentet

Filter Products No products found!
Price Range
Kategorier
Brands
Storlek
Om det finns olika storlekar så kan du välja din storlek här.