Ganni kläder, skor och accessoarer online, samt stort urval på REA!

Ganni är ett danskt modemärke som grundades 2000 och är idag ett av de starkast växande varumärkena på den svenska maknaden. Företaget designar fyra kollektioner damkläder per år, ”never out of stock”, en sko-linje, accessoarer och underkläder. Ganni kläder är en självklarhet i garderoben!

Den drivande kraften bakom framgångarna är danskan Ditte Reffstrup. Ditte är en skicklig designer med en vision och känsla för mode som förvandlat Ganni till ett internationellt modevarumärke.

Ganni äger och driver 14 flaggskeppsbutiker i Danmark, Norge, Tyskland och Storbritannien. Varumärket finns representerat i mer än 400 varuhus och modebutiker runt om i världen med försäljning i 20 länder. Märket fortsätter att utvecklas och expandera på den internationella scenen.

2014 utsågs man som vinnare av Brand of the Year vid prestigefyllda danska Elle Style Awards.

Ganni’s kläder är inspirerade av ikoniska kvinnor och stilar från förr, blandat med kärnan i vårt nutida mode. Varumärket är annorlunda och gör underbara designerkläder som fungerar.

Vårkollektion 2017 – Ganni går från klarhet till klarhet

En gnista av kreativitet tändes under en ”road trip” i Kalifornien och en cowboy- och western-inspirerad kollektion föddes. Kollektionen är trendig och ungdomlig och kommer garanterat att falla kändisar och tidigare fans som Kendall Jenner och Alexa Chung i smaken.